UofH evolution biologist among key speakers at Food for Good ITVIT Asian Conference
A key seminar on “Food for Good” was delivered by Prof. Assaf Distelfeld (Director, Institute of Evolution) at the 2021 ITVTI Food for Good International Higher Education Symposium. Academic and industry representatives from Indonesia, Thailand, Vietnam, India and Taiwan attended. Prof. Distelfeld’s lecture “Milestones in Wheat Domestication”, described the landmark scientific discovery made by a team of 95 scientists from around the world who successfully sequenced the genomes of 15 wheat varieties. The Asia Pacific Desk facilitated the participation of UofH in the conference, in collaboration with Providence University in Taiwan, which promotes issues of food sustainability across Asia.
אתר זה עושה שימוש שימוש בקבצי עוגיות (COOKIES) וטכנולוגיות מעקב לצורך תפעולו התקין ואבטחתו וגם למטרות נוספות כמו שיפור חווית הגלישה, ניתוח נתונים סטטיסטיים פרסום מותאם אישית או מבוסס העדפות. אנו לא נתקין באמצעות האתר על מכשירך עוגיות וטכנולוגיות מעקב נוספות שאינן הכרחיים לתפעול הטכני של האתר ללא הסכמתך. למידע נוסף אנא עיין בחלק "נתונים שאינם מידע אישי אשר אנו אוספים באתר" במדיניות הפרטיות שלנו.
"This website uses cookies and tracking technologies for its proper functioning and security, as well as for additional purposes such as improving your browsing experience, statistical data analysis, and personalized or preference-based advertising. We will not install on your device any cookies or tracking technologies that are not strictly necessary for the technical operation of the site without your consent. For more information, please refer to the section “Non-Personal Data we Collect" in our privacy policy